Zoeken
  • Noor Vernaeve

Waarom gaat ze er niet voor?

Bijgewerkt: 20 mrt 2019


Mijn spoorzoekertje. Al zolang ik me kan herinneren is ze op zoek naar wat ze nu écht leuk vindt. Het begon met ballet, daarna leek een stoerdere dansschool meer iets voor haar, en nog wat later eentje dichter bij de deur. Tussendoor glipte een periode van turnen en een blauwe maandag ging ze naar het kunstatelier. Toch nog maar eens een wissel van dansschool proberen en dan weer eens ropeskipping. Ze doet het allemaal wel maar zet nergens in door. Ze begint telkens opnieuw. Toch zie ik dat ze één ding echt heel goed kan en met passie doet en dat is dansen. Ze kan het echt goed. Het frustreert me dat ze 'blijft hangen'. Waarom gaat ze er niet voor? Ze zou hier zo haar ei in kwijt kunnen en ver kunnen komen. Ik zie dat het haar ontlaadt en gelukkig maakt.


Mijn mama, mijn wegwijzer. Al zolang ik me kan herinneren ben jij op zoek naar wat je écht wilt doen. Het begon met SPH, daarna leek de lerarenopleiding meer iets voor jou. Tussendoor glipte een periode van fotografie en een blauwe maandag naaide je. Je begon aan een opleiding (kinder)coach en sloot af met de mooiste levensles de opleiding tot kindertolk. Je doet het allemaal wel maar zet ook nu weer niet écht door. Je begint telkens opnieuw. Toch zie ik dat je één ding echt heel goed kan en met al je passie doet en dat is kindertolken. Je kan het echt wel goed. Het frustreert mij dat je 'blijft hangen'. Waarom ga je er niet voor? Je zou hier zo je ei in kwijt kunnen en ver kunnen komen. Ik zie dat het je gelukkig maakt.